top of page

Sleeping, eating and services
along the Via degli Dei

The territory of the Via degli Dei has traditionally been a land of hospitality since ancient times, where travelers crossed the Apennines to reach the cities of Emilia and Tuscany.
Currently along the route we find many structures that offer both accommodation and the possibility to refresh yourself with the typical cuisine of the Apennine ridge.

Discover all the structures stage by stage

Tortellini bolognesi

PRIMA TAPPA
Bologna - Casalecchio di Reno - Sasso Marconi - Badolo -
Brento

bacciotti 1.webp

QUARTA TAPPA
Sant'Agata - Galliano -
San Piero a Sieve - Scarperia

 

Farmacista bottiglie d'epoca

SECONDA TAPPA
Monzuno - Madonna dei Fornelli - San Benedetto Val di Sambro - Pian di Balestra

frutta e verdura

QUINTA TAPPA
Tagliaferro - Vaglia - Bivigliano - Vetta le Croci - Olmo

 

Pomodori freschi

TERZA TAPPA
Passo della Futa - Firenzuola - Monte di Fò - Santa Lucia - Barberino del Mugello

fiesole go.PNG

SESTA TAPPA
Fiesole - Firenze


 

footer-vdd-2024.jpg
bottom of page